Megjelent művek

kutyaszivA kutyaszív hangjai

Hallottak-e a magyar Maugliról: a kutyák nevelte asszonyról? Ismerik-e Mancs és Viking, a két zseniális katasztrófakutya legújabb hõstetteit? Tudják-e hogyan készül Rex felügyelõ egy-egy újabb epizód forgatására? Kovács Violetta riportkönyve különleges – és igaz! – történetekben villantja fel: mi mindenre képesek, mi mindent tesznek meg értünk, emberekért hûséges négylábú barátaink.


 

kutyahusegKutyahűség

A könyv A kutyaszív hangjai című nagy sikerű kötet folytatása: – riport a világhírű magyar mentőkutya, Mancs újabb hőstetteiről; – olvashatunk Rex felügyelőről, a négylábú világsztárról; – Lagzi Lajcsiról és kutyáiról; – Bakról, a kábítószer-kereső kutyáról, akit – mert túl eredményesen dolgozott – meggyilkolt az alvilág; – a “magyar Lassie” megdöbbentő esetéről; – a gazdájától ellopott szentbernáthegyi, Tappancs tragikus kalandjairól… – és még további izgalmas, szívszorító történeteket a hűség négylábú szobrairól: a kutyákról. A könyv megvásárlásával ön fedezi egy menhelyi kutya egynapi ellátását.


csodalatos_kutyavilagCsodálatos kutyavilág

Kovács Violetta nagy sikert aratott kutyakönyveiben – A kutyaszív hangjai, Kutyahűség, Kutyakommandó – már bizonyította nem szűnő rajongását négylábú társaink iránt. Most a régiek mellé újabb szívszorító történeteket írt a kutyák hűségéről és bátorságáról, és kiderítette, hogyan folytatódott A kutyaszív hangjaiban megismert emberek és kutyák sorsa.


kutyakommandoKutyakommandó

Szótlan detektívekről, négylábú bűnvadászokról szól ez a könyv: rendőrkutyákról. Nagyszerű ebekről, “akiknek” segítségét – fantasztikus szimatát, őnfeláldozó hősiességét – még a génterápia, a lézertechnika, a klónozás és a Mars-szondák világában sem nélkülözheti az emberiség. Torokszorítóan izgalmas, megrázó, igaz történetek tárják az Olvasó elé a legmagasabb fokon képzett híres k9-es rendőrkutyák munkáját, a World Trade Center négylábú hőseinek tetteit, a betörők, maffiózók, gyilkosok csaholó üldözőinek akcióit. A szerző kötetének minden egyes lapja meggyőzően bizonyítja, hogy A KUTYA – immár százezer esztendeje – változatlanul az ember legjobb barátja, és az is marad, amíg világ a világ!


k9_kommando

K9 kommandó – Rendőr- és katonakutyák Berlintől New Yorkig

A világ legjobb rendőr és katonakutyáiról – szól a Kutyahűség és Kutyakommandó szerzőjének új könyve. Az izgalmas és igaz történetek Berlintől New Yorkig mutatják be a K9-es ebek életveszélyes munkáját. A könyvet mintegy 100 egyedülálló – akció közben készült – eredeti felvétel illusztrálja.